Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυστυχώς …επιβεβαίωση

«Λουκέτο» σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό των Τρικάλων.
 
Συνήθως πληροφορίες που αφορούν άσχημα γεγονότα, επιβεβαιώνονται και αυτό έγινε και σχετικά με το μέλλον του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού των Τρικάλων στον Πύργο.

Πριν 8 μέρες το trikalanews.gr είχε αναφερθεί σε μια πληροφόρηση που «κυκλοφόρησε» στο …facebook και πλέον επιβεβαιώνεται επίσημα από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τρικκαίων Κώστα Ψύχο.

Σύμφωνα με τον κ. Ψύχο «το κτίριο δεν τηρεί τις προϋποθέσεις που ορίζονται από την Νομοθεσία και εκ τούτο δεν θα έπαιρνε άδεια λειτουργίας».

Από την νέα σχολική χρονιά, τα παιδιά που θα ήταν προς φιλοξενία σε αυτόν τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, θα βρεθούν στην «Πράσινη Γωνιά», ενώ είναι άγνωστος ο αριθμός αυτών των παιδιών και κατά πόσο θα μπορέσει να φιλοξενήσει από πλευράς υποδομών ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στην «Πράσινη Γωνιά» επιπλέον παιδιά…

Άγνωστο παραμένει αν αναζητήθηκε λύση με άλλο κτίριο εντός της συνοικίας ή αν έγιναν ενέργειες μετατροπής του υπάρχοντος κτιρίου σε κατάλληλο, ώστε να αποφευχθεί η μεταφορά των παιδιών εκτός συνοικίας και να αυξηθεί απότομα ο αριθμός των παιδιών που φιλοξενούνται στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της «Πράσινης Γωνιάς».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή