Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Δύναμη Ευθύνης» Ένας χρόνος χωρίς το Χρήστο Σινάνη

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος χωρίς το Χρήστο Σινάνη, τον άνθρωπο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του τόπου μας, του έδωσε τοπόσημο και όνομα που τον κάνει γνωστό στα πέρατα του κόσμου, μετονομάζοντάς τον σε Δήμο Μετεώρων.

Η ενέργεια αυτή συμπυκνώνει όλο το έργο και το όραμα του Χρήστου Σινάνη, για εξωστρέφεια. Επιβεβαιώνει το όραμα ενός αυτοδιοικητικού ανδρός που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του και τα όσα πέτυχε στην 5ετία της δημαρχίας του αποτελούν τη βάση, τα θεμέλια πάνω στα οποία εμείς καλούμαστε να οικοδομήσουμε έναν σύγχρονο Δήμο, με σεβασμό στον άνθρωπο και στις ανάγκες του.

Με ενέργειές του και σε συνεργασία με τον μακαριστό Μητροπολίτη μας Κυρό Σεραφείμ επιτεύχθηκε η μονιμοποίηση της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, μιας νέας εκκλησιαστικής δομής που μπορεί και λειτουργεί ανεξάρτητα παράγοντας πολυεπίπεδο και σημαντικό έργο.

Τα μεγάλα έργα υποδομής στην πόλη ξεκίνησαν επί δημαρχίας του και είναι βέβαιο πως θα είχαν ολοκληρωθεί αν είχε εκλεγεί το 2019. Παρέδωσε νέα πάρκα και ελεύθερους χώρους στους πολίτες, έκανε παρεμβάσεις σε όλα τα χωριά δίνοντάς τους νέα πνοή, υπήρξε διεκδικητικός προς την κεντρική εξουσία και άμεσα αποτελεσματικός, όπως όταν κατέρρευσε η γέφυρα της Διάβας και μέσα σε δυόμισι χρόνια πέτυχε την κατασκευή νέας και σύγχρονης.

Ακέραιος και ειλικρινής, χειρίστηκε με απόλυτη διαφάνεια και δίχως ίχνος σκιάς τα οικονομικά του Δήμου μας, διδάσκοντάς μας πως θα πρέπει να λειτουργούμε με γνώμονα το κοινό καλό.

Οι αρχές και οι αξίες του θα μας οδηγούν. Για εμάς ήταν , είναι και θα είναι πάντοτε ο φυσικός μας ηγέτης, ο δήμαρχος της καρδιάς μας.

Αιωνία του η μνήμη.

«Δύναμη Ευθύνης»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή