Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυναμική η συνέχεια περιοδειών της Μαρίνας Κοντοτόλη

Θερμή υποδοχή και ουσιαστική συζήτηση σε κάθε σταθμό

Συνεχίζει δυναμικά τις επισκέψεις στις Δημόσιες Υπηρεσίες του νόμου η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κα. Μαρίνα Κοντοτόλη.

Το πρωί της Τρίτης 25/4 επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όπου συζήτησε με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με μείζονος σημασίας αυτό της μείωσης των μισθών. Επισκέφτηκε επίσης το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ). Το απόγευμα βρέθηκε στα χωριά της Ζηλευτής, του Παλαιόπυργου και του Αρδανίου, όπου για ακόμη μια φορά διαπίστωσε ότι οι νέοι αισθάνονται την ανάγκη να φύγουν από τα χωριά τους και να χτίσουν τη ζωή τους στην πόλη.

Την Τετάρτη 26/4 η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κα. Κοντοτόλη επισκέφτηκε την ΔΥΠΑ και το Δημαρχείο Τρικάλων και συνάντησε τους υπαλλήλους των στεγαζόμενων υπηρεσιών, όπως της διεύθυνσης διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, της διεύθυνσης κοινωνικής μέριμνας, της πολεοδομίας, το αυτοτελές τμήμα έξυπνης πόλης κ.α. Τέλος το απόγευμα μαζί με τους συνυποψηφίους βρέθηκε σε πολλά καταστήματα στο κέντρο των Τρικάλων. Οι ιδιοκτήτες τόνισαν τη μειωμένη εμπορική κίνηση παρά το κλίμα των προηγούμενων ημερών.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή