Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυναμική και πάντα με ουσία και στήριξη η παρουσία του Θανάση Λιούτα

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στον Νομό μας, Θανάσης Λιούτας, το πρωί της Τρίτης 2 Μαΐου. Ο Θανάσης Λιούτας έδωσε συνέντευξη στο Ράδιο Σταγών, ενώ στη συνέχεια πέρασε από όλη την αγορά, τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης της πόλης.

 Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Λιούτας το πρωί της Τρίτης 2 Μαΐου στο Ράδιο Σταγών και στον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Γκιάτα, κατά την επίσκεψή του στην Καλαμπάκα. Ο Θανάσης Λιούτας απάντησε στα ερωτήματα σχετικά με το διακύβευμα των εκλογών και για το νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο προτάσσει πάντα την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των πολιτών.

Αναφορικά με το κοινοβουλευτικό του έργο, ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι η πρώτη του κοινοβουλευτική θητεία σηματοδότησε στην πράξη την υλοποίηση του μεγάλου του στόχο, να βοηθήσει τον τόπο του και τους συμπολίτες του.

Κατά τη συνέντευξή του, υπογραμμίστηκαν οι παρεμβάσεις του σε ό,τι αφορά τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο (άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις και ενισχύσεις, αναδιάρθρωση του ΕΛΓΑ, θωράκιση του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος στον πρωτογενή τομέα,  αντιμετώπιση του ζητήματος των παράνομων ελληνοποιήσεων αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, κ. αλ.).

Επιπρόσθετα σημειώθηκαν, η κρίσιμη και αποφασιστική παρέμβασή του για την επαναφορά των 120 δόσεων, καθώς και όλες οι δράσεις του για ενίσχυση του εισοδήματος των συνταξιούχων. Να σημειώσουμε ότι ο Θανάσης Λιούτας επισταμένως έχει δώσει έναν μεγάλο αγώνα για αύξηση του ορίου των ασφαλιστικών οφειλών προς τον ΟΓΑ, για να μπορούν να βγαίνουν ευκολότερα στη σύνταξη οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας που συμπληρώνουν το συντάξιμο έτος τους.

Σε ό,τι αφορά το κοινοβουλευτικό του έργο, ο εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής του Νομού μας, ερωτήθηκε και για την πρώτη του Κοινοβουλευτική Ερώτηση, με την οποία ο ίδιος από τον Νομό Τρικάλων και μαζί με 13 βουλευτές της ΝΔ από όλη την επικράτεια, ζητούσαν να δημιουργηθεί μια δομή δια βίου εκπαίδευσης για τα παιδιά με αναπηρία, για περαιτέρω κατάρτιση, γνώση, μαθητεία και εξέλιξη, μετά την υποχρεωτική σχολική εκπαίδευσή τους.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Λιούτας επισκέφθηκε στο σύνολό της την πόλη της Καλαμπάκας, κάθε εμπορικό δρόμο και όλα τα μαγαζιά της εστίασης. Συνομίλησε με τους εμπόρους και τους καταστηματάρχες και όπως πάντα πραγματοποίησαν μια πολύ γόνιμη συζήτηση. Συζήτηση που βασίζεται πάντα στην αμοιβαία σχέση μεγάλης εμπιστοσύνης που έχουν χτίσει. Ο Θανάσης Λιούτας είναι πάντα στο πλευρό τους και το έχει αποδείξει με πράξεις. Πάντοτε προτάσσει την ανάγκη για κίνητρα και για πολιτικές ικανές να ενισχύουν τους ελεύθερους επαγγελματίες μας, τον κόσμο της εργασίας, το πλούσιο και ανταγωνιστικό τουριστικό μας προϊόν και κάθε τοπική μας κοινωνία συνολικά.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή