Άρθρα – Απόψεις

Δυναμικό Κλείσιμο της Εθνικής Οδού στη Φαρκαδόνα

11 Jul 2024

Του Χρήστου Σταμόπουλου, δικηγόρου

Στις 27 Ιουνίου μια Λαϊκή Συνέλευση εκατοντάδες πλημμυροπαθών και άλλων Φαρκαδονίων αποφάσισε ομόφωνα 48ωρο κλείσιμο της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος της Φαρκαδόνας, με τρακτέρ, μηχανήματα, αυτοκίνητα και κάθε άλλο μέσο, για να πιεσθεί με τον εντονότερο τρόπο η κυβέρνηση και η εξουσία εν γένει και να πάρουν επιτέλους μέτρα. Μετά την καταστροφική πλημμύρα «DANIEL». Αποζημιώσεις και έργα υποδομών ΤΩΡΑ!, ήταν το ομόφωνο αίτημα των συγκεντρωμένων που δήλωσαν εξοργισμένοι από τη μέχρι τώρα αδιαφορία, αδράνεια και κοροϊδία των κυβερνώντων και την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής.

Στις 5 Ιουλίου, σε “ημερίδα” (ας την πούμε έτσι) στον χώρο του Δημαρχείου, εκπρόσωπος της λεγόμενης (Κίνησης για την Ανασυγκρότηση της Φαρκαδόνας), που κανένας Φαρκαδόνιος δεν ξέρει από πού και με ποιες διαδικασίες φύτρωσε, ανακοίνωσε ότι η παραπάνω ομόφωνη απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης των πλημμυροπαθών ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ (!) σε… «συμβολικό κλείσιμο ενός 2ώρου την Παρασκευή 12/07, γιατί ο κόσμος που θα περνάει με τ’ αυτοκίνητά του, απ’ την Εθνική Οδό δεν… φταίει σε τίποτα» !!

Τί βλέπουμε;

  • Βλέπουμε ότι η εγκάθετη «Κίνηση» ανατρέπει πραξικοπηματικά και γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την ομόφωνη αγωνιστική απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης των πλημμυροπαθών.
  • Βλέπουμε ότι η εγκάθετη «Κίνηση» με τον “συμβολικό αποκλεισμό” της (ενδεχόμενα χωρίς κλείσιμο του δρόμου) να επιδιώκει ολοφάνερα την απομαζικοποίηση και τη μη συμμετοχή ή τη μικρή συμμετοχή κόσμου.
  • Βλέπουμε ότι η εγκάθετη «Κίνηση» δίνει έμπρακτα στους κυβερνώντες και τις Αρχές τα διαπιστευτήριά της ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει τίποτα αγωνιστικά και δυναμικά και ας “είναι ο κόσμος στα κάγκελα”, που ουρλιάζει νυχθημερόν πως “δεν πάει άλλο”!
  • Βλέπουμε πως η εγκάθετη «Κίνηση» σταθερά και μεθοδικά, με διάφορους τρόπους, να επιδιώκει την εκτόνωση των αγωνιστικών διαθέσεων των πλημμυροπαθών και την χαλιναγώγηση του κινήματός μας.

Πλημμυροπαθείς, συνδημότες, κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας, ήρθε η ώρα να δούμε την αλήθεια κατάματα, διεκδικώντας αγωνιστικά ΕΔΩ και ΤΩΡΑ πλήρεις αποζημιώσεις και ουσιαστικά έργα για την περιοχή μας, βάζοντας στο περιθώριο τα “μάτια” της εξουσίας που κινούνται ανάμεσά μας, αλλά εξυπηρετούν ξένα θελήματα και σκοπούς.

  • ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ!
  • ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ!
  • ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ!
Trikalanews
Author: Trikalanews

Καουμπόηδες σε αποστολή ή… απλά ξέχασαν την ευγένεια;

Καουμπόηδες σε αποστολή ή… απλά ξέχασαν την ευγένεια;

Στη φωτογραφία βλέπουμε δύο άντρες, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο …
Έργα 2,6 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για τον Δήμο Μετεώρων

Έργα 2,6 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για τον Δήμο Μετεώρων

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε δήμους για την παρουσίαση του προγραμματισμού έργων …
Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο Βασίλειος Θάνος σε ηλικία 64 ετών

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο Βασίλειος Θάνος σε ηλικία 64 ετών

Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου Βασιλείου Θάνου, ετών 64 …
«Διαβητικές» λακκούβες στα Τρίκαλα;

«Διαβητικές» λακκούβες στα Τρίκαλα;

Η «έξυπνη» πόλη των Τρικάλων θα μπορούσε να διεκδικήσει κι έναν ακόμα χαρακτηρισμό. Παγκόσμιο ίσως. Όχι τον συνηθισμένο πια «πόλη …