Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυνατή μεταγραφή με Γιώργο Κασσόπουλο για τον Θεόδωρο Χήρα!

Η προσχώρηση του Γιώργου Κασσόπουλου στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” είναι πλέον γεγονός και με τον πιο επίσημο τρόπο.

Ο Γιώργος είναι 44 ετών , με καταγωγή από το Δροσερό Τρικάλων, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με ιδιαίτερη αγάπη στον αθλητισμό και στον εθελοντισμό, ενώ αποτελεί και μέλος της Λέσχης των Ειδικών Δυνάμεων.

Ο Γιώργος αποτελεί μεταγραφή για τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” καθώς στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος” του κυρίου Μαράβα και μάλιστα είναι εκλεγμένος και τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Δροσερού και ευρέως αγαπητός.

Ο ίδιος δηλώνει ότι κατόπιν ώριμης σκέψης και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες, τις ελλείψεις και τον προβληματισμό που επικρατεί στην τοπική κοινωνία , αποφάσισε να συμπορευτεί με το αυτοδιοίκητο άρμα του Θοδωρή Χήρα. Τονίζει δε, ότι πνέει πλέον νικητήριος αέρας αλλαγής στον Δήμο Πύλης και πως η συνένωση των παρατάξεων Χήρα-Τσιούτσια εμπνέει τους Δημότες ώστε να δώσουν την ξεκάθαρη εντολή για την υλοποίηση αυτής της αλλαγής. Τέλος , δηλώνει παθολογικός θαυμαστής του χωριού του και πως θα κάνει τα πάντα ώστε να βελτιωθεί στο έπακρον η καθημερινότητα των κατοίκων του Δροσερού.

Από την πλευρά του, ο Θεόδωρος Χηρας καλωσόρισε τον Γιώργο στην νέα αυτοδιοικητική του οικογένεια, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του , ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε: Ο Γιώργος έκανε τη σωστή επιλογή, η οποία θα δικαιώσει τόσο τις αρχές του ιδίου, όσο και τις αρχές που πρεσβεύει ο συνδυασμός μας. Άλλωστε, δεν χρειάστηκε να ζυγίσει και πολύ πράγματα καθώς η πλάστιγγα γέρνει πλέον ολοφάνερα προς το μέλλον και αυτό διασφαλίζεται με στήριξη στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή