Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυστύχημα στον Πλαταμώνα: Ελεύθερος ο οδηγός του λεωφορείου – Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στον Πλαταμώνα, όταν συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στη ΛΕΑ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 19χρονος και να τραυματιστούν άλλοι 5 άνθρωποι.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα, στη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Στο ίδιο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 19χρονος τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι δύο άνδρες, 22 και 34 ετών. Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα 3 άτομα. Πρόκειται για έναν 44χρονο, μία 42χρονη και μία ανήλικη 8 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο κινείτο με κανονική ταχύτητα και «δεν μπορούσε να αποφευχθεί το δυστύχημα, λόγω της θέσης των αυτοκινήτων». Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι τα δύο ΙΧ που ήταν σταθμευμένα στη ΛΕΑ είχαν σβηστά τα φώτα τους.

Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ:

«Ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου μας, το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, καθώς δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ (διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ ΜΗΔΈΝ) και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν (κατάσταση λεωφορείου, ταχογραφος, κλπ).

Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα αποδοθεί. Αυτό που προέχει, για την εταιρεία μας, είναι η ανάρρωση των συνανθρώπων μας. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο ενός νέου παιδιού, από τους επιβαινοντες στα δύο Ι. Χ. και την ευχή μας, να μη θρηνησουμε ποτέ ξανά, θύμα της ασφάλτου.»

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή