Δυστύχημα Τεμπών: Στον εφέτη ανακριτή ο Λουκάς Αποστολίδης για την επίσπευση της ποινικής διαδικασίας

28 Jun 2023 Λάρισα

Στον εφέτη ανακριτή θα βρεθεί αύριο ο πληρεξούσιος δικηγόρος Λουκάς Θ. Αποστολίδης για να αιτηθεί την επίσπευση/επιτάχυνση της ποινικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Με αφορμή την κατάθεση της έκθεσης εμπειρογνωμόνων είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχει άμεση ανάγκη επίσπευσης/επιτάχυνσης της ποινικής διαδικασίας και στα πεδία των Διοικούντων της πολιτικής ιεραρχίας.

 Δια της συγκεκριμένης αίτησης, ζητούμε την κατά προτίμηση επίσπευση της οικείας ανακριτικής διαδικασίας προς τις Διοικήσεις, διότι πρόκειται για ζήτημα μείζονος σημασίας και ενδιαφέροντος, το οποίο πρέπει άμεσα να διαλευκανθεί, με σκοπό να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες σε όλα τα εμπλεκόμενα, υψηλά ιστάμενα ή/και μη, πρόσωπα και προς αποφυγή συγκάλυψης κρίσιμων στοιχείων και διαστρέβλωσης της ουσιαστικής αλήθειας.

Για τον λόγο αυτόν, αύριο, Πέμπτη, 29 Ιουνίου, ο πληρεξούσιος δικηγόρος Λουκάς Θ. Αποστολίδης, θα επισκεφθεί τον Εφέτη Ανακριτή της Λάρισας, για να αιτηθεί την επίσπευση/επιτάχυνση της διαδικασίας.

Πηγή: Larissanet.gr
TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …