Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ε-65: Μέχρι τον Μάιο παραδίδονται τα τμήματα Τρίκαλα – Καλαμπάκα & Λαμία -Ξυνιάδα

“Πέρασμα” του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα από τα έργα στον νομό Τρικάλων 

 

Την πορεία των έργων κατασκευής του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος (Ε65) επιθεώρησε, σήμερα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας καθώς οδεύει προς Θεσσαλονίκη. Στον νοπμό Τρικάλων πραγματοποίησε μια σύντομη στάση, η οποία ήταν και ιδιαίτερα “διακριτική” μιας και εκτός από τους αγρότες και τα μπλόκα που ήδη έχουν στηθεί, οι εκκρεμότητες του Υπουργείου λόγω Ντάνιελ είναι πολλές και μέχρι στιγμής ανοιχτές στην περιοχή μας, με επίμαχη βέβαια αυτή της γέφυρας Διάβας.

Όσον αφορά τον Ε-65, ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι, η πορεία υλοποίησης του έργου μέχρι την Καλαμπάκα είναι εξαιρετική και έχει ολοκληρωθεί το 97% – 98%. Μάλιστα, όπως σημείωσε, «τα τμήματα Λαμία – Ξυνιάδα και Τρίκαλα – Καλαμπάκα αναμένεται να παραδοθούν, αν δεν υπάρξουν κυρίως καιρικές εκπλήξεις, πριν από το Πάσχα του 2024», υπογραμμίζοντας πως «τα έργα ολοκληρώνονται, η Ελλάδα αποκτά πρόσθετες υποδομές που εξυπηρετούν την κοινωνία και υποστηρίζουν την εθνική οικονομία».

Ο κ. Σταϊκούρας μετέβη και σε εργοτάξιο κατασκευής του Βόρειου Τμήματος, Τρίκαλα – Καλαμπάκα, στα Τρίκαλα, όπου τον υποδέχθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή