Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ε-65 : Ο δρόμος που θα επιτρέψει ταξίδια «αστραπή» στους Τρικαλινούς

Δείτε πόσο μειώνονται οι χρόνοι με αφετηρία τα Τρίκαλα

 

Ο Ε-65 είναι ο δρόμος που έχει συζητηθεί όσο κανένας στην περιοχή των Τρικάλων. Ο νομός Τρικάλων εξάλλου, ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν η δυσκολία πρόσβασης με δρόμους χαμηλής ασφάλειας.

Με την ολοκλήρωση του Ε-65 αυτό αλλάζει σε Βορρά και Νότο για τους Τρικαλινούς που πλέον θα μπορούν να κάνουν ταξίδια «αστραπή» φτάνοντας μέσα σε λίγα λεπτά Εγνατία.

Πέρα λοιπόν από τον χρόνο ταξιδιού προς Αθήνα που θα φτάσει να είναι λιγότερο από 3 ώρες, το Trikalanews.gr παρουσιάζει τους μέγιστους χρόνους που θα χρειάζεται ένας οδηγός για να προσεγγίσει πιο βόρειους προορισμούς μέσω Ε-65 με αφετηρία τα Τρίκαλα.

Έτσι με την ολοκλήρωση και τη σύνδεση με την Εγνατία, θα έχουμε Τρίκαλα-Γρεβενά λιγότερο από 1 ώρα, Τρίκαλα – Κοζάνη το πολύ 1 ώρα και 30 λεπτά όπως αντίστοιχα προβλέπεται και για το Τρίκαλα – Καστοριά.

Το Μέτσοβο θα είναι πραγματικά για να πεταχτείς για έναν καφέ…

Πέρα από την αναπτυξιακή προοπτική που φέρνει ο δρόμος, είναι πραγματικά ανακουφιστικό ότι κάποια στιγμή θα μπορούμε αποφεύγοντας στροφές και την απαρχαιωμένη Εθνική Οδό, η μετακίνηση γίνεται σαφώς πιο εύκολη και ο νομός Τρικάλων θα αποκτήσει επιτέλους την ολοκληρωμένη πρόσβαση που του αξίζει.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή