Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

E-Trikala: Εξάγει καινοτομία, εισπράττει και …ανταποδίδει;

Η e-Trikala ανέλαβε (απευθείας) έργο για ψηφιακές λειτουργίες του δήμου Αργοστολίου ύψους 322 χιλ. ευρώ

Ο Μιχάλης Ταμήλος ως δήμαρχος Τρικκαίων κάποτε, στο πλαίσιο ενημέρωσης δημοσιογράφων της πόλης για τις έξυπνες εφαρμογές που έφερνε στη ζωή μας η οπτική ίνα (θα ανάβεις το θερμοσίφωνα από μακριά, την ηλεκτρική κουζίνα κοκ) είχε πει το αξεπέραστο, «μερικές φορές νομίζω θα λιποθυμήσω από εξυπνάδα».

Τελικά, όλα αυτά ήρθαν έτσι κι αλλιώς σε κάθε πόλη και στον ίδιο χρόνο. Δεν είχαμε το προνόμιο δηλαδή να τα δούμε να εφαρμόζονται νωρίτερα στις ζωές μας από κάπου αλλού…

Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την εξυπνάδα μας τόσο ψύχραιμα όσο ο κ. Ταμήλος.

Άφησαν όμως ένα «κέρδος» που αποτυπώνεται περισσότερο στη νοοτροπία όσον αφορά τους πολίτες αλλά και στα ταμεία της e-trikala…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr και όπως ακούστηκε και στο δημοτικό συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα, η e-Trikala ανέλαβε (απευθείας) έργο για ψηφιακές λειτουργίες του δήμου Αργοστολίου ύψους 322 χιλ. ευρώ.

Εξάγουμε με λίγα λόγια καινοτομία γιατί μάλλον μας περισσεύει, κάπου εκεί κατέληξε και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο εκτός βέβαια της Λαϊκής Συσπείρωσης που ζήτησε όχι μόνο κέρδη …αλλά και ανταποδοτικότητα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή