Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εθελοντική αιμοδοσία στα Τρίκαλα

Λαμβάνοντας υπόψη πως το σημαντικότερο στις μέρες μας είναι η υγεία, σκοπό έχουμε μέσα από την αιμοδοσία που διοργανώνουμε την Τετάρτη 8 Μαΐου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού & της Ερυθράς Ημισελήνου, να εξηγήσουμε πόσο μεγάλη αξία έχει η προσφορά αίματος και πως έτσι συμβάλουμε στη διάσωση μιας ζωής.

Η  εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας. Ο εθελοντής στην αιμοδοσία, επιτελεί σπουδαίο έργο, προσφέρει ζωή στον συνάνθρωπο του με 10 λεπτά χρόνο από τη ζωή του και 400 κ.ε. αίμα από τα 6 λίτρα που διαθέτει. O αιμοδότης, δίνει ανιδιοτελώς ένα κομμάτι του εαυτού του, στην κυριολεξία για να βοηθήσει το σημερινό ή αυριανό πάσχοντα συνάνθρωπό του.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ήταν ανέκαθεν δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, προσφέροντας αρωγή και υποστήριξη. Η εθελοντή αιμοδοσία είναι αυτονόητη προσφορά και πεποίθηση για τους Eρυθροσταυρίτες εθελοντές.

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να προσέλθετε  την Τετάρτη  8 Μαΐου το πρωί 10:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.  στο Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και να διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή