Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας

Σε Αρχές και Φορείς συνοδευόμενος από τον νέο Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, Α/Δ’ Βασίλειος Μαρκογιαννάκης, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους, επισκέφθηκαν Αρχές και φορείς του νομού Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας συναντήθηκαν με το Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, το Διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο στρατόπεδο «Γεωργούλα» στη Νέα Ιωνία, Ταξίαρχο Ευάγγελο Παπαδόπουλο, το Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, Ταξίαρχο Γεώργιο Ματζουράνη, το Διοικητή του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (Π.Ε.Β.) στο Βελεστίνο, Συνταγματάρχη Τεχνικού Γεώργιο Ουρουμίδη, το διοικητή της 111 Π.Μ. στη Νέα Αγχίαλο, Σμήναρχο Γεώργιο Λαγουδάκη, καθώς και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλη Μπασδάνη.    

Οι λειτουργοί της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των στρατιωτικών Αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου, αφού συνεχάρησαν τον Υποστράτηγο Ιωάννη Τόλια και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Βασίλειο Μαρκογιαννάκη, τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή