Εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας του «Meteora Wrestling Academy» στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας  Βασίλειος Αναγνωστόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Απασχόλησης και Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Ντίνος Μπάρδας, υποδέχτηκαν αντιπροσωπεία του International Μodel Camp «Meteora Wrestling Academy», που πραγματοποιείται στην πόλη της Καλαμπάκας από 6 έως 13 Ιουλίου. 
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και ο Δρ Ιωάννης Μπάρμπας, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΦΑΑ – ΔΠΘ, ο Δρ. Bahman Mirzaei, Μέλος της UWW Scientific Commission, Καθηγητής της Exercise Physiology, του Πανεπιστημίου του Guilan, Rasht, Ιράν και ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πάλης του Ιράν Ghasem Ghassabian. 
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε παρουσίαση του αναλυτικού προγράμματος του camp, το οποίο περιλαμβάνει προπονήσεις αθλητών και αθλητριών πάλης ηλικίας 13-17 ετών με διακεκριμένους και διεθνείς ομοσπονδιακούς προπονητές, σεμινάριο προπονητών από πανεπιστημιακούς εισηγητές και ξεναγήσεις στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της περιοχής.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξέλιξη της διοργάνωσης και στην εδραίωσή της ως θεσμού. 
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την εμπιστοσύνη και την στήριξή της, ενώ οι οικοδεσπότες συνεχάρησαν τον Αθλητικό Παλαιστικό Σύλλογο Τρικάλων και το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα, τους εμπνευστές της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης. Τόνισαν την μεγάλη αθλητική ιστορία της περιοχής των Τρικάλων και υπογράμμισαν την αξία της διοργάνωσης που  καθιστά τον Νομό  παγκόσμιο αθλητικό προορισμό. 
Ο κ. Αναγνωστόπουλος και ο κ. Μπάρδας, μετέφεραν την πίστη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη στον αθλητισμό, ως φορέα  πολιτισμού και μοχλού διαπαιδαγώγησης των νέων. Υπογράμμισαν ότι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκει αρωγός στη σπουδαία αυτή αθλητική συνάντηση, που επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυνατότητες της νέας γενιάς προετοιμάζοντας το έδαφος για μεγάλες διακρίσεις και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εργασίες του camp.


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή