Εθιμοτυπική επίσκεψη Προσκόπων στον Αρχηγό ΤακτικήςΑεροπορίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε στον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας κ. Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη από βαθμοφόρους τους Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Ο Αρχηγός καλωσόρισε την αντιπροσωπεία προσκόπων που τον επισκέφτηκε εκθειάζοντας την καλή συνεργασία που έχει το ΣΕΠ με την Πολεμική Αεροπορία όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπλέον τονίστηκε το σημαντικό έργο που επιτελείται από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στην διαπαιδαγώγηση των νέων και ιδιαίτερα τη σημαντική προσπάθεια που επιτελείται από τους αεροπροσκόπους στην επαφή των παιδιών με την αεροπορική ιδέα αλλά και στην γνωριμία τους με το έργο της Πολεμικής Αεροπορίας. Ιδιαίτερη στιγμή της συνάντησης ήταν η αναφορά από τον κ. Αρχηγό ότι ήταν κάποτε και αυτός πρόσκοπος, τονίζοντας παράλληλα τις ιδιαίτερες εμπειρίες και βιώματα που λαμβάνουν τα παιδιά από την ζωή τους στην προσκοπική κίνηση.

Τιμητική πλακέτα απένειμε στον κο Αρχηγό ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Παναγιώτης Κορδάς για την σημαντικότατη προσφορά της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην προστασία του Έθνους μας, στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων , ενώ συμμετείχαν ακόμα ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος Δημήτριος Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης της Π.Ε. Ευάγγελος Κατσακιώρης και η Ταμίας Ελένη Πολύζου.

Με τιμή
Κορδάς Παναγιώτης
Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων
Κεντρικής και Δυτικής ΘεσσαλίαςΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή