Εὐάγγελος Κουτσιμπέλας: Αεροδρόμιον Ἀγχιάλου

Μόλις ἐπέστρεψα ἀπο το ἀεροδρόμιον Ἀγχιάλου, ἐπιτέλους το πῆρε μια Γερμανική ἑταιρεία και το λειτουργεῖ, μετανάστες ἀπό Κεντρική Εὐρώπη και Σκανδιναυικές χῶρες με προορισμό την Κεντρική Ἑλλάδα ἐξυπηρετοῦνται, ταχύτερα, οἰκονομικώτερα, ἀνετώτερα.

Ἀποφεύγουμε το ἀνέβα –κατέβα τῶν στροφῶν τοῦ Δομοκοῦ, τά πολλά χιλιόμετρα, τις βενζίνες, τα διόδια, τα ξενοδοχεῖα, δεν ἐνισχύουμε το ὑπερτροφικόν ἀεροδρόμιον τοῦ γνωστοῦ λεκανοπεδίου οὔτε το ἀναιμικόν  ἀεροδρόμιον Θεσ/νίκης.

Στις ἑπόμενες ἐνέργειες τῆς Γερμανικῆς ἑταιρείας  προτείνονται καί τά κάτωθι:

1ον .κατασκευή εὐθείας ὁδοῦ πού να συνδέει την ἐθνικήν ὁδόν με το ἀεροδρόμιον ὑπο πτυχιούχων Γερμανικῶν πολυτεχνείων, ἔτσι θα καταργηθεῖ ἡ ἀπο ἡμίσεως αἰῶνος ὑπάρχουσα ὀφιοειδοῦς πορείας ὁδός τῶν παλαιῶν γεωργῶν και κτηνοτρόφων.

2ον .ἐπειδή τά βάτια και τα χόρτα, (δες και φωτο) πνίγουν την ἀγροτικήν ἀτραπόν καί περιορίζουν την ὁρατότητα, συνιστᾶται:

3ον .ἡ ἑταιρεία δια να μην ὑποβληθεῖ σε περιττά ἔξοδα να ἀναθέσει εἰς τους ὑπαλλήλους της να κόψουν τα χόρτα με χέρια, κοσιές και δερπάνια.

Τούτων πραχθησομένων γίνεται κατά τι κατανοητόν εἰς τους ἕλληνες ὅτι το χρέος μειοῦται μόνον δια τῆς ἐργασίας.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή