Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο 5χρονος Αλέξανδρος από την Κρήτη

Εχασε τη μάχη με τη ζωή το 5χρονο παιδάκι από την Κρήτη που ζούσε στον Καναδά με τους γονείς του και είχε διαγνωστεί στο τελικό στάδιο καρκίνου. Ο 5χρονος Αλέξανδρος Χουρδάκης έδινε τους τελευταίους μήνες γενναία μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Όλη η γειτονιά ενώθηκε για να εκπληρώσει την ευχή του

Ο μικρός Αλέξανδρος προσδοκούσε να επισκεφτεί τους καταρράκτες του Νιαγάρα κι ένα στοιχειωμένο σπίτι προκειμένου να δει τέρατα, όμως ο γιατρός απαγόρευσε την απομάκρυνσή του από το σπίτι. Έτσι, μια ολόκληρη κοινότητα «έφερε» το Χάλογουιν 1,5 μήνα νωρίτερα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ευχή του μικρού.

Εκατοντάδες άνθρωποι ντύθηκαν με κουστούμια τεράτων, όπως αρμόζει άλλωστε και στην γιορτή του Halloween, και εμφανίστηκαν στην γειτονιά του μικρού προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ευχή του.

Μιλώντας τότε στην ΕΡΤ ο πατέρας και η μητέρα του 5χρονου, είχαν δηλώσει: «Του εξηγήσαμε ότι όλα αυτά είναι για εκείνον και ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι και όλα αυτά τα τέρατα ήρθαν για αυτό. Και νομίζω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν γι’ αυτόν. Ήταν πολύ χαρούμενος, χαιρετούσε τους ανθρώπους, ήταν σαν να τους έλεγε “ευχαριστώ” και έδινε χαρά σε όλους τους ανθρώπους. Και όλα τα λέμε στα ελληνικά. Σε όλους τους ανθρώπους που ερχόντουσαν, τους δίνανε δώρα. Ήταν κάτι το μοναδικό. Νιώσαμε πάρα πολύ την αγάπη του κόσμου, νιώσαμε στήριξη. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία και μια ωραία ανάμνηση που πάντα θα την έχουμε και εμείς ως γονείς και τ’ αδέρφια του…».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή