Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έχει πρόγραμμα και αυτό βγαίνει στον κόσμο…

Η αναγνώριση των πολιτών και το πολιτικό φαινόμενο του Χρήστου Μιχαλάκη

Το αποτέλεσμα της καθημερινής τριβής του πολιτικού με τον πολίτη, σπάνια αποβαίνει υπέρ του πρώτου, όταν πρόκειται για ουσιαστική επικοινωνία και όχι απλά για ένα χτύπημα στην πλάτη. Και πάνω σε αυτό το δεδομένο, έρχεται το πολιτικό φαινόμενο του Χρήστου Μιχαλάκη, όπου η καθημερινή επαφή με τον κόσμο τους φέρνει ακόμη πιο κοντά και οδηγεί σε μία συνεργασία με θετικότατα αποτελέσματα για την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και την γενικότερη πορεία του τόπου.

Βέβαια, όλο αυτό έρχεται μέσα από μία σχέση χτισμένη σε γερές βάσεις, ειλικρίνειας και αλληλοσεβασμού χρόνια τώρα, που οδήγησαν στην υλοποίηση εκατοντάδων μικρών και μεγάλων παρεμβάσεων σε κάθε γωνιά αυτού του τόπου.

Μία σχέση που οδήγησε, και σε μεγάλες εκλογικές νίκες, και σε σαρωτικά νούμερα στην μάχη του σταυρού, ως μία ξεκάθαρη αναγνώριση του έργου που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια (κάτι που αναμένεται και στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές). Με τον ίδιο πάντως, να μην ασχολείται με τα εκλογικά, όσο κοντά και αν είναι ο Οκτώβρης, αφού προέχει η υλοποίηση του προγράμματος έργων που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή