Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Έδωσαν ζωή» οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Ακόμη μία εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων διεξήχθη με επιτυχία στο ισόγειο του διοικητηρίου της Π.Ε. Τρικάλων, σε έναν χώρο γιορτινό και ευχάριστο, που δημιουργούσε αίσθημα ασφάλειας στους αιμοδότες. Για την ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου συνέβαλε ο Επίσημος Συνεργάτης της  Coral Gas στο Νόμο Τρικάλων, Βίκτωρ Μπίλο, με την προσφορά δωρεάν θερμαντικού σώματος, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Αυτές τις γιορτινές ημέρες το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον συνάνθρωπο, είναι μια φιάλη αίμα. Δεν κοστίζει και σώζει ζωές. Οι συνάδελφοι αιμοδότες μ’ αυτή την πράξη ανθρωπιάς, έδειξαν έμπρακτα την συμπαράσταση τους σε όσους δίνουν την μάχη τους στα νοσοκομεία.

Στην επιτυχία κάθε αιμοδοσίας, συμβάλει και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, το οποίο επιδεικνύει κάθε φορά άριστο επαγγελματισμό. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή ακόμη μιας επιτυχημένης αιμοδοσίας και ευχόμαστε «Καλές Γιορτές με  Υγεία και Αλληλεγγύη».

Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Τ

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή