Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έδωσαν εικόνα …συσπείρωσης οι Τρικαλινοί «σύντροφοι»

Παλιά και νέα στελέχη του ΠαΣοΚ στην προσυνεδριακή σύσκεψη για το «Κίνημα Αλλαγής».

Αν και ο χώρος …συνεύρεσης έφερνε στο μυαλό μας άλλες καταστάσεις, για το τοπικό ΠαΣοΚ που αφού διασπάστηκε σε «Δημοκρατική Συμπαράταξη» και «ΚΙΔΗΣΟ», σήμερα …συνευρέθηκε «ως όλον» υπό την «ομπρέλα» του «Κινήματος Αλλαγής».

Η …συνεύρεση στο πλαίσιο της προσυνεδριακής σύσκεψης του νέου πολιτικού Φορέα, ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντική για τους διοργανωτές και θα έλεγε κανείς πως υπάρχουν -τουλάχιστον στα Τρίκαλα- εκ πρώτης όψεως οι συνθήκες εκείνες που μπορούν να θεωρήσουν ως βάσιμη την αισιοδοξία για διεκδίκηση βουλευτικής έδρας στις προσεχείς Εθνικές εκλογές.

Εξάλλου το ΠαΣοΚ πάντα είχε την «δεξαμενή» του στην Δυτική Θεσσαλία γενικότερα και αυτή καλείται να κεφαλοποιήσει ο νέος πολιτικός Φορέας.

Στα …τυπικά της σημερινής …συνεύρεσης, κεντρικός Ομιλητής ήταν ο Βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας.
Ο …Ορθοπεδικός κ. Μπαργιώτας, κλήθηκε να προσφέρει και τις ιατρικές του γνώσεις στην …επανασύνδεση τοπικών «συντρόφων» που στο παρελθόν δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, ενώ ο ίδιος λόγω της …μεταγραφής του από το «Ποτάμι» και ως 19ος Βουλευτής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», είχε δείξει τον δρόμο για την αποκαλούμενη «Κεντροαριστερά».

Ο κ. Μπαργιώτας στην ομιλία του πριν ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις παραβρισκόμενων και ενόψει του ιδρυτικού Συνεδρίου για το «Κίνημα Αλλαγής» που  θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 16-18 Μαρτίου στην Αθήνα, ανέφερε πως «απαιτείται για την χώρα αλλαγή πολιτικής με μια εθνική γραμμή για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας. Ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη, την παραγωγή νέου πλούτου στη χώρα και τη δίκαιη διανομή του για την στήριξη της μεσαίας τάξης και τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων».

Στα …ουσιαστικά της σημερινής πολιτικής εκδήλωσης, αυτό που είχαν όλοι στο «μυαλό» τους προσερχόμενοι, ήταν κατά πόσο η πρόσφατη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της Φώφης Γεννηματά στο «τιμόνι» του νέου πολιτικού Φορέα, δεν έχει αφήσει «τραύματα»…

Συγκεκριμένες παρουσίες στην εκδήλωση, έδειξαν -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- πως υπάρχει διάθεση ενότητας με στόχο την «ηχηρή» εκλογική παρουσία για το «Κίνημα Αλλαγής» και απομένει να δούμε αν η εκλογή Συνέδρων, θα διατηρήσει αυτή την διάθεση…
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή