Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εφετείο Λαμίας: Διακοπή στη δίκη του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου

Η δήλωση προσβολή στη μνήμη της αδικοχαμένης Θώμης…

Ξεκίνησε στο Εφετείο Λαμίας, αλλά διεκόπη για τις 8 Ιανουαρίου 2024, η δίκη του δολοφόνου της 45χρονης παιδοψυχίατρου Θώμης Κουμπούρα τον Δεκέμβριο του 2016 στη Λαμία.

Από τη διαδικασία απουσίαζε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων της οικογένειας της αδικοχαμένης Θώμης, ο Θέμης Σοφός, ενώ παρίστατο κανονικά η Ελευθερία Ψύλλου.

Αυτή τη φορά έδωσαν κανονικά το παρών και οι τρεις συνήγοροι υπεράσπισης, του κατηγορουμένου, Φώτης Σπύρου, Τρύφωνας Φράγκος και Βασίλειος Κωστής.

Οι τελευταίοι μετέφεραν και τη δήλωση συγνώμης και μεταμέλειας του κατηγορουμένου, τη λύπη του προς την οικογένεια της Θώμης και προς όλη την κοινωνία, ωστόσο επισήμαναν και την ταλαιπωρία που βιώνει ο εντολέας τους, ο οποίος σε ερώτηση της Προέδρου εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δε θυμάται τίποτα! Σημειώνουμε ότι ο εντολέας τους είναι καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Αποτελεί προσβολή στη μνήμη της αδελφής μου η δήλωση αυτή», σχολίασε ο αδερφός της Θώμης, Σάββας Κουμπούρας για τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο.

Επισημαίνουμε ότι οι δικηγόροι της αδικοχαμένης παιδοψυχιάτρου, έχουν ζητήσει από την Εισαγγελία Πειραιά και από το Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, εξηγήσεις γιατί μετά από σχεδόν 7 χρόνια (η στυγερή δολοφονία είχε γίνει στις 28/12/16) ο άνθρωπος που έκοψε με τόσο βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της χαμογελαστής Θώμης, εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο Ψυχιατρείο και δεν εκτίει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, που του έχει επιβληθεί πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, κανονικά σε Κατάστημα Κράτησης.

Σε λίγο βίντεο.

Όπως σημειώσαμε η δίκη διεκόπη για τις 8 Ιανουαρίου και σε περίπτωση μη ολοκλήρωσής της, από την Πρόεδρο δόθηκαν δύο ακόμη ημερομηνίες στις 29 και 30 Ιανουαρίου 2024.

Θυμίζουμε ότι η Θώμη Κουμπούρα, η παιδοψυχίατρος με τη μεγάλη κοινωνική προσφορά στην τοπική κοινωνία, είχε βρεθεί μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της από τον αδερφό της Κώστα. Στο σώμα της ο ιατροδικαστής εντόπισε 15 μαχαιριές, αλλά και προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο από χτυπήματα, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα στα χέρια, στοιχεία ότι πάλεψε για τη ζωή της απέναντι στο στυγερό δολοφόνο.

Πηγή: lamiareport.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή