Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εφιαλτικές στιγμές στην Μαγνησία – Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

Πλημμυρισμένοι είναι πολλοί δρόμοι στην Αγριά, όπως μαρτυρούν φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτοικοι της περιοχής.

Αγωνιούν οι κάτοικοι γύρω από τον Κραυσίδωνα – «Τηλεφωνούμε και δεν μας δίνουν σημασία»

Έξω από τα σπίτια τους βρίσκονται πολλοί κάτοικοι που τα σπίτια τους γειτνιάζουν με τον Κραυσίδωνα. Με νωπές ακόμη τις μνήμες από την πρόσφατη κακοκαιρία που τους «έπνιξε» στο νερό και την λάσπη, αγωνιούν για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, που όμως επισημαίνουν οι μετεωρολόγοι, αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή μας, ρίχνοντας μεγάλο όγκο νερού.

Στην οδό Αϊδινίου, στη Νέα Ιωνία, ο δρόμος είναι ήδη πλημμυρισμένος, με τους κατοίκους να έχουν κάνει τις δικές τους «πατέντες», όπως θα δείτε στις φωτογραφίες» για να αποφύγουν το περισσότερο νερό.

Όπως χαρακτηριστικά λένε, από νωρίς το μεσημέρι, τηλεφωνούν στους αρμόδιους, οι οποίοι τους απαντούν «το γνωρίζουμε το θέμα».

Ανεβαίνει η στάθμη των υδάτων στο Π. Λιμεναρχείο 

Ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο η στάθμη των υδάτων στο Π. Λιμεναρχείο, ενώ οι κάτοικοι που επικοινωνούν με το Magnesianews.gr, αναρωτιούνται εάν λειτουργεί το αντλιοστάσιο το οποίο είχε επισκευαστεί σύμφωνα με τους αρμόδιους.

Οι φωτογραφίες, στις 6.15 σήμερα το απόγευμα, είναι ενδεικτικές της κατάστασης

Εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας: «Απαγορεύεται η κυκλοφορία στον Βόλο»

Μήνυμα εστάλη στα κινητά των Βολιωτών, όπου αναφέρεται πως «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Πηγή: magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή