Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφτασε στην Αθήνα το …κράξιμο κατά Παπαστεργίου

Την κατάσταση την οποία επικρατεί στην «έξυπνη πόλη» του Προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου αποτυπώνει άρθρο του aftodioikisi.gr που συνοδεύεται με αποκαλυπτική φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης.

«Ένα από τα κεντρικότερα σημεία των Τρικάλων (σ.σ. αρχή του πεζόδρομου γης Ασκληπειού – Κανούτα και Ασκληπειού γωμία- μπροστά από το ξενοδοχείο Αχίλλειον) βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εδώ και μήνες αλλά κανείς δεν δίνει σημασία», τονίζει.

Και προσθέτει «Άλλωστε ο δήμαρχος Δ. Παπαστεργίου ασχολείται κυρίως με την προσωπική του προβολή μέσω ΚΕΔΕ προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση ευρωβουλευτή, μιας και αυτή του βουλευτή δεν του «κάθισε». Ίσως, μάλιστα, να πιστεύει ότι εμείς οι δημότες των πολυδιαφημισμένων Τρικάλων – κατ’ ευφημισμό «έξυπνης πόλης», έχουμε τη δυνατότητα να αποφεύγουμε τις λακκούβες που δημιουργεί ο άφαντος δήμαρχος», καταλήγει ο αναγνώστης.

Πρόσφατα ο Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε σε συνέντευξη του: «Έξυπνη είναι μια πόλη που ακούει, που έχει έξυπνους ανθρώπους, οι οποίοι νοιάζονται και πολίτες που αλληλεπιδρούν, συμμετέχουν».

Για να δούμε λοιπόν αν και ο ίδιος ακούει, νοιάζεται και αλληλεπιδρά στις καταγγελίες των πολιτών…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή