Έφτασε τις 20 δράσεις

Το Δίκτυο «αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες» στα Τρίκαλα.
 
Ανταποκρινόμενοι/ες στην επιθυμία αρκετών συμπολιτών μας αλλά και μικρών παραγωγών που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους «χωρίς μεσάζοντες» προγραμματίζουμε μια ακόμη δράση το επόμενο διάστημα.

Αυτή η συλλογική – εθελοντική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια από μηδενική βάση, για την ανάδειξη και προώθηση Ελληνικών ποιοτικών προϊόντων και η διάθεσή τους απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές, με τα γνωστά αποτελέσματα, ελπίζουμε να αποτελέσει το ερέθισμα για την δημιουργία συλλογικών – συνεταιριστικών σχημάτων, παραγωγών ή καταναλωτών, με προφανή τα πολλαπλά οφέλη για τον καθένα χωριστά και την εθνική οικονομία γενικότερα.

Παράλληλα η ανταπόκριση και συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, γιατί εξασφαλίζει την προσφορά προϊόντων προς το Δίκτυο (ανάλογη της διαθέσιμης ποσότητας), για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.

Επίσης, ως Δίκτυο συνεχίζουμε την καμπάνια που ξεκινήσαμε σε προηγούμενη δράση μας για περιορισμό στη χρήση της πλαστικής σακούλας με τη διάθεση της πάνινης τσάντας πολλαπλών χρήσεων, σε συμβολική τιμή.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν στην επόμενη δράση είναι:

  • Ελαιόλαδο, ανωτέρας κατηγορίας ‘’εξαιρετικό παρθένο’’ (από Ίκλαινα Μεσσηνίας), οξύτητας 0,1- 0,8%, σε πλαστική ή μεταλλική συσκευασία των  5 λίτρων, στην τιμή 22 ευρώ/ 5 λίτρα ή 22,50 ευρώ/ 5 λίτρα αντίστοιχα.

      Για τις μεταλλικές συσκευασίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω του περιορισμένου αριθμού.

  • Ρύζι, (από Κύμινα Δέλτα Αξιού), σε συσκευασίες 3 Kg

καρολίνα (3,5 ευρώ/ 3 Kg), νυχάκι και κίτρινο (3,0 ευρώ/ 3 Kg),

Εκτός παραγγελιών θα διατίθενται επίσης:

  • Αλεύρι,      άσπρο για όλες τις χρήσεις και κίτρινο, (από αλευρόμυλο περιοχής Τρικάλων),

                                σε συσκευασίες 5, 10 και 25 Kg, στην τιμή 3, 5, και 12,5 ευρώ  αντίστοιχα,

  • Ελιές, διαφόρων ποικιλιών (από Γόννους Λάρισας), με 3 – 5 ευρώ / Kg,
  • Μέλι, πεύκης (από μελισσοκόμο της περιοχής μας) με 7 ευρώ /Kg ή 20 ευρώ/ 3Kg,
  • Τυροκομικά,  προϊόντα ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ), από περιοχή Καλαμπάκας,
    • τυρί φέτα, με 6 ευρώ /Kg (συσκευασίες 2 Kg ή 4 Kg),
    • κασέρι, κεφαλοτύρι, κεφαλογραβιέρα, με 9,30 ευρώ/Kg,

Για την εξυπηρέτησή σας τηρείται σειρά προτεραιότητας. Γι’ αυτό παρακαλούμε δώστε τις παραγγελίες σας έγκαιρα ηλεκτρονικά, στέλνοντας email στη διεύθυνση: [email protected] ή τηλεφωνικά, στους αριθμούς: 24310 36 632, 24310 22767, 6977 077 598, 6972 937 887 (ώρες καταστημάτων).

Η διάθεση θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, και ώρα 11 το πρωί μέχρι 1 το μεσημέρι, (11 π.μ. – 12 μεσημέρι για όσους το επώνυμο αρχίζει από Α – Λ, 12 μ.- 1 μ.μ. από Μ – Ω) στο χώρο του 6ου ΚΑΠΗ Τρικάλων (απέναντι από Α’ Νεκροταφείο).

Οι πλεονάζουσες ποσότητες θα διατεθούν σε ενδιαφερόμενους πολίτες εκτός παραγγελιών από  την 1 έως τις 2 το μεσημέρι.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή