Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Έφυγε» 58χρονη Βολιώτισσα εκπαιδευτικός

Στο πένθος βύθισε την εκπαιδευτική οικογένεια της Μαγνησίας το άγγελμα θανάτου της δασκάλας Μαρίνας Κούτσουρου – Βούλγαρη.

Η εκπαιδευτικός, που είχε βγει σε σύνταξη μόλις πριν από έναν περίπου χρόνο μετά από 37 χρόνια υπηρεσίας στη δημόσια εκπαίδευση, έφυγε αιφνιδίως χθες από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο θάνατός της βύθισε στο πένθος τον σύζυγο και τα παιδιά της, αλλά και την εκπαιδευτική οικογένεια της πόλης, που μιλά για μία από τις καλύτερες δασκάλες που έχουν υπηρετήσει στη δημόσια εκπαίδευση.

Δίδασκε επί σειρά ετών στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής όπου μάλιστα έκλεισε την εκπαιδευτική της καριέρα. Ήταν πολύ αγαπητή τόσο σε συναδέλφους της, όσο και στους μαθητές της, οι οποίοι ακόμη και μετά από χρόνια όταν την έβλεπαν στον δρόμο έσπευδαν να τη χαιρετίσουν και να συνομιλήσουν μαζί της. Αγαπούσε πολύ τους μαθητές της και ενίσχυε τη μάθησή τους με πολλές εργασίες που προκαλούσαν τον ενδιαφέρον της.

Η δράση της δεν περιορίστηκε μόνο στην εκπαίδευση. Πήγε χέρι – χέρι με τον πολιτισμό ως μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή, στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην «Φλόγα».

astratv.gr

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή