Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην διαιτητής Δημήτρης Τηλιός

Μία σπουδαία προσωπικότητα από το χώρο της δημοσιογραφίας και της ελληνικής διαιτησίας, ένας αυθεντικός άνθρωπος, ο Δημήτρης (Τάκης) Τηλιός, δεν είναι πια κοντά μας.

«Έφυγε» από τη ζωή αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας για το οποίο νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες.

Υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου και δημοσιογράφος γράφοντας μεταξύ άλλων στη «Λάρισα», στο «Νέο Αθλητικό Κόσμο» και στην «Πρώτη των Σπορ».

Με ανακοίνωσή της, «η ΑΕΛ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Δημήτρη Τηλιού, που από σήμερα δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Τηλιός υπήρξε εξαίρετος διαιτητής ποδοσφαίρου και σπουδαίος συμπολίτης μας, με έντονη ενασχόληση και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Επί σειρά ετών δημοσιογραφούσε σε πολλά έντυπα της πόλης μας, αθλητικά και πολιτικά, μεταξύ αυτών και ο Νέος Αθλητικός Κόσμος, ενώ υπήρξε και εκδότης δικής του εφημερίδας.

Η διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Από την πλευρά του, του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας αναφέρει: «Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Τηλιός.. Είμαστε συντετριμμένοι… Έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος άνθρωπος και συνάδελφος διαιτητής.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας και όλα τα μέλη αυτού, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Τηλιού και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θα σας ενημερώσουμε για την εξόδιος ακολουθία».

onlarissa.gr

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή