Κοινωνικά

Έφυγε από τη ζωή ο Νέστορας Σκαμπαρδώνης

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, Νέστορα Σκαμπαρδώνη, ετών 85.

22 Sep 2024
Έφυγε από τη ζωή ο Νέστορας Σκαμπαρδώνης

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, Νέστορα Σκαμπαρδώνη, ετών 85.

Η κηδεία θα τελεστεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, και ώρα 11:30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Φιλύρα Τρικάλων.


Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 11:00 π.μ..

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκφορά του εκλιπόντος.

Θρηνούν την απώλειά του:

  • Η σύζυγος: Αικατερίνη
  • Τα παιδιά: Γιάννα και Σπύρος Παπαχρήστος
  • Τα εγγόνια: Μαίρη και Άρης, Γεώργιος και Δήμητρα, Κατερίνα και Απόστολος
  • Τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών Σωτηρίου Καρατάσιου.

Τηλ:. 24310-39975 – Κιν:. 6947328986

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.