Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Καλλές

Πέθανε στην Αθήνα σε ηλικία 83 ετών από πνευμονικό οίδημα ο Νίκος Καλλές, που διετέλεσε δις βουλευτής Μαγνησίας.

Σήμερα Πέμπτη στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, θα γίνει η κηδεία του. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί, να στηρίξει το έργο του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ και το κέντρο κοινωνικής φροντίδας το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Λίλιαν Βουδούρη» κάνοντας μία δωρεά στον παρακάτω λογαριασμό.

IBAN: GR 2501 405030 50300 200200 1379.  

Το μήνυμα της οικογένειας

Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, Νικολάου Καλλέ, που απεβίωσε στην Αθήνα χθες, Τρίτη, 2 Μαρτίου.
Ο Νικόλαος Καλλές γεννήθηκε το 1938 στο χωριό Αλία του Αλμυρού Μαγνησίας και σπούδασε νομικά και οικονομικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών.

Υπήρξε πατέρας τεσσάρων τέκνων, επιτυχημένος δικηγόρος Αθηνών, εξελέγη δις βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 1989, διετέλεσε πρόεδρος της «Α.Ε. ΛΑΡΚΟ» από το 1990 έως το 1994 και τo 1998 υπήρχε υποψήφιος Νομάρχης Μαγνησίας υποστηριζόμενος από τη Ν.Δ. και νομαρχιακός σύμβουλος.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών (Ε.Θ.Ε.Μ.) και διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος αυτής. Διακρίθηκε για το ήθος του, την αμέριστη αγάπη του για τη Θεσσαλία και την ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά μελετώντας και αρθρογραφώντας για τα αναπτυξιακά και περιβαλλοντολογικά ζητήματα της Θεσσαλίας έως το τέλος της ζωής του και υποστηρίζοντας κοινωνικές δράσεις όπως το Σύλλογο Γονέων ΑμεΑ το «Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη».

Οι συνθήκες της πανδημίας μας επιβάλλουν να τον αποχαιρετήσουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο πένθος μας και παρακαλούμε αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί, να στηρίξει το έργο του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ και το κέντρο κοινωνικής φροντίδας το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – Λίλιαν Βουδούρη»

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή