Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφυγε από τη ζωή στη Γερμανία 41χρονος Τρικαλινός

Σοκ στο Πετρωτό και το Δήμο Φαρκαδόνας από το ξαφνικό θάνατο ενός 41χρονου πατέρα δυο παιδιών που άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που κοιμόταν.

Σόκαρε τους πάντες στο Πετρωτό και στις όμορες κοινότητες του Δήμου Φαρκαδόνας η τραγική είδηση της ξαφνικής απώλειας ενός 41χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «KriniLive.gr» ο άτυχος 41χρονος Γεώργιος Νικ. Γκάτης, εντοπίστηκε από τη σύζυγό του νεκρός, στη Γερμανία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος Γιώργος που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή, ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια του στη Γερμανία όπου και εργαζόταν.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού ηλικίας 13 και 15 χρόνων αντίστοιχα.

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός το πρωί της Πέμπτης στο Πετρωτό τόπο καταγωγής του, όπου γονείς, και συγγενείς του δεν μπορούν να πιστέψουν, ότι πλέον δεν θα δουν ξανά το δικό τους Γιώργο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σορός του άτυχου Γιώργου θα μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες στο Πετρωτό για να πραγματοποιηθεί η κηδεία και η ταφή του.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή