Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία και τον εκπαιδευτικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Νικολάου Σπανού, Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία
Η κηδεία του εκπαιδευτικού θα τελεστεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 και ώρα 2:00 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στον Ναό στις 1:30 μ.μ.
Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ζωή Δρόσου, τον γιο του Άγγελο, τη μητέρα του, αδέλφια και ανίψια. Μετά την τελετή, ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Α’ Νεκροταφείου Τρικάλων.
Επιθυμία της οικογένειας
Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Παράρτημα Τρικάλων).



