Κοινωνικά

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Χρήστος Οικονόμου, 79 ετών

Θλίψη στα Τρίκαλα για τον θάνατο του συνταξιούχου γιατρού Χρήστου Αχ. Οικονόμου, 79 ετών. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο.

8 Sep 2025
Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Χρήστος Οικονόμου, 79 ετών

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος γιατρός Χρήστος Αχ. Οικονόμου, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους φίλους του.

Ο Χρήστος Αχ. Οικονόμου, συνταξιούχος γιατρός, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Η απώλειά του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 1.00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 12.30 μ.μ., ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Ξυλοχωρίου Ελάτης.

Τον εκλιπόντα αποχαιρετούν η σύζυγός του Αθηνά Οικονόμου, τα παιδιά του Αχιλλέας Οικονόμου και Παρασκευή Γεωργολοπούλου, Στέλλα Οικονόμου και Χαρίλαος Χρυσούλας, Λαμπρινή Οικονόμου και Ευθύμιος Φερεκίδης, καθώς και η Δήμητρα Οικονόμου.

Θα τον θυμούνται επίσης με αγάπη τα εγγόνια του Αθηνά και Αποστόλης, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς.

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, τα χρήματα να προσφερθούν σε Ευαγή Ιδρύματα.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Pressroom
Author: Pressroom



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..