Κοινωνικά

«Έφυγε» ο Τρικαλινός Συντ/χος Δημοτικός Υπάλληλος Λεωνίδας Τζιουβάρας

15 Jan 2024
«Έφυγε» ο Τρικαλινός Συντ/χος Δημοτικός Υπάλληλος Λεωνίδας Τζιουβάρας

Κηδεύεται αύριο

Κηδεύεται αύριο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Τρικαλινός Συντ/χος Δημοτικός Υπάλληλος Λεωνίδας- Ηλίας Τζιουβάρας και κηδεύεται αύριο 16 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων.

Αφήνει πίσω την σύζυγό του, Μαρία Γκιουλέκα-Τζιουβάρα, τα παιδιά του, Γιάννη  Τζιουβάρα και Κατερίνα Παναγιώτου, Κων/νο  Τζιουβάρα και  Βιβή  Τριμίντζιου , ενώ ευτύχησε να δει και εγγόνια.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου»

«Έφυγε» ο Τρικαλινός Συντ/χος Δημοτικός Υπάλληλος Λεωνίδας Τζιουβάρας

Trikala News
Author: Trikala News



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.