Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έγινε …ροζ η Τοξωτή Γέφυρα Πύλης

Η Τοξωτή Γέφυρα Πύλης το νέο ξεκίνημα για την καταπολέμηση του καρκίνου με πρωτοβουλία του Δήμου Πύλης

Με την φωταγώγηση της Τοξωτής Γέφυρας Πύλης με ροζ  χρώματα  δόθηκε το μήνυμα κατά του καρκίνου  και επί  τη ευκαιρία  της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου  που ορίστηκε η 4η Φεβρουαρίου κάθε χρόνο.

Το βράδυ  της Τρίτης  4 Φεβρουαρίου βρέθηκε εκεί ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Υγείας κ. Κων/νος Ζούρτος , η Αντιπρόεδρος του  ΟΚΠΑΔ η Ιατρός και δημοτικός  Σύμβουλος κ. Χαρά Καλιώρα και η Ιατρός του Γ.Ν Τρικάλων   κ. Φανή Νακοπούλου μέλος του Παραρτήματος  Τρικάλων  της Ελληνικής  Αντικαρκινικής Εταιρείας, η οποία ανέφερε ότι επιλέχτηκε από τους διοργανωτές η Τοξωτή Γέφυρα Πύλης να φωτιστεί με χρώματα ροζ ,στο πλαίσιο του εορτασμού της 4ης Φεβρουαρίου της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου..

Αυτή η Ημέρα είναι αφιερωμένη στην πρόληψη και στην διάγνωση του καρκίνου.

Συνεχίζοντας η κ. Νακοπούλου τόνισε ότι αυτήν την Ημέρα γίνεται φωτισμός Αρχαιοτήτων  σημείων αναφοράς , προς τιμή της σημασίας της Ημέρας προκειμένου να προάγουμε την υγεία του πληθυσμού, να ελέγξουμε τα κρούσματα της επιδημίας του καρκίνου  να τα καταγράψουμε στην γενική μας κατάσταση στις συνήθειες μας  , να προλάβουμε ενδεχομένως την εμφάνιση του καρκίνου..

Σύντομη αναφορά με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου έκανε η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Ιατρός κ. Χαρά Καλιώρα , η οποία τόνισε χαίρομαι πολύ που η Αντικαρκινική Εταιρεία  μα ς εκπροσωπεί στην τόσο σημαντική Ημέρα και με την συνεργασία της , θα έχουμε καινούργιες εκδηλώσεις και με τον Αντιδήμαρχο Υγείας κ. Ζούρτο έχουμε κανονίσει με την Πρόεδρο της Αντικαρκινικής κ. Καναρά.

Ο  Αντιδήμαρχος κ. Ζούρτος ανέφερε ότι την Παρασκευή στις 9.30 στο Δημαρχείο Πύλης θα είμαστε εκεί με το Προεδρείο της Αντικαρκινικής Εταιρείας για να οργανώσουμε διάφορες εκδηλώσεις, τι μπορούμε να κάνουμε στο μελών.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή