Έγινε… του πορτοκαλιού – Γέμισε ο δρόμος μετά από ατύχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη γέφυρα του Ταύρου στη Λεωφόρο Κηφισού. Η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά έχει κλείσει, με την παράκαμψη να γίνεται από την Πέτρου Ράλλη.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες υπήρξε ντεραπάρισμα φορτηγού που μετέφερε φρούτα και λαχανικά στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Κηφισού με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Νωρίτερα η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισού ήταν κλειστή για αρκετή ώρα, με την παράκαμψη να γινόταν από το ύψος της Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με την τροχαία ο οδηγός, παρά τη σφοδρότητα του περιστατικού φέρει ελαφρές αμυχές, ωστόσο προληπτικά στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ.



©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή