Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έγινε θέμα το … «ΘΕΛΩ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων για …κατάχρηση φιλοξενίας

Δεν τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων εκδήλωση του Σωματείου. 
 
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο Δημήτρης Παπαθανασίου ήταν αυτός που με την φράση «ποιοι είναι αυτοί και επειδή γίνεται τεράστια σπέκουλα με την ΄΄αλληλλεγύη΄΄ ζητώ να μάθω υπό ποιους όρους τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων εκδήλωση του ΄΄ΘΕΛΩ΄΄».
 
Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση της Αντιδημάρχου Έφης Λεβέντη, λέγοντας «δεν τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου η εκδήλωση του ΄΄ΘΕΛΩ΄΄  όπως δηλώνεται από το Σωματείο, εμείς απλά τους παραχωρήσαμε χώρο και τίποτα περισσότερο για την εκδήλωσή τους».
 
Θυμίζουμε ότι σήμερα το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη συνέντευξη του «ΘΕΛΩ» στα Τρίκαλα που έχει Επικεφαλής την Τρικαλινή Κορίνα Λιούτα με το «ΘΕΛΩ» να αυτοπαρουσιάζεται ως αστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με την κ. Λιούτα να επιθυμεί το πρώτο παράρτημα του «ΘΕΛΩ» πανελλαδικά να γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της.
 
Το «ΘΕΛΩ» -σύμφωνα με την κ. Λιούτα- είναι πρωτοβουλία που αφορά σε «κοινωνική καινοτομία στο χώρο της Υγείας, που δημιουργεί για πρώτη φορά μια ΄΄γέφυρα΄΄ διαμεσολάβησης μεταξύ πολιτών και Φορέων Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης αφιλοκερδώς, χωρίς κανένα πνεύμα ανταγωνισμού, μέσα από ένα εξανθρωπισμένο δίκτυο εθελοντών και υπηρεσιών».
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή