Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εγκαίνια και …δεσμεύσεις στα Τρίκαλα από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη

Εγκαινιάστηκε σήμερα, από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ο μεγαλύτερος κάθετης λειτουργίας αλευρόμυλος στην Ευρώπη,  ο Μύλος Ματσόπουλου, ως Βιομηχανικό Μουσείο.

Στην τελετή έδωσαν το παρόν έδωσαν τοπικοί και πολιτικοί φορείς, ενώ είχε προηγηθεί ημερίδα με θέμα «Ανάδειξη και επανάχρηση Βιομηχανικού Μνημείου Μύλου Ματσόπουλου», με αναφορές στην ιστορική πορεία του έργου και στα βασικά του στοιχεία.

Στο τριώροφο κτήριο ο επισκέπτης θα μπορεί να δει από κοντά τη δυνατότητα για παραγωγή αλευριού, καθώς ο μύλος ανακατασκευάστηκε πλήρως και να γνωρίσει την τότε εποχή μέσα από φωτογραφίες.

Ο κ. Βασιλειάδη λίγο νωρίτερα είχε επισκεφτεί την ΣΕΦΑΑ, όπου ενημερώθηκε από τον Κοσμήτορα Γιάννη Κουτεντάκη για το έργο που έχει να επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια η Σχολή, στο όποιο περιλαμβάνονται διεθνής διακρίσεις και αναγνώριση.

Μετά επισκέφτηκε το  Δημοτικό Κολυμβητήριο και το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων όπου συναντήθηκε με αθλητικούς φορείς της πόλης και μεταξύ άλλων, έφυγε με τις δεσμεύσεις για νέο ταρτάν στο Στάδιο καθώς και χρηματοδότηση της πισίνας του Αη Γιώργη, ως νέου κολυμβητηρίου στα Τρίκαλα.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή