Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εγκαίνια του νέου παιδιατρικού χώρου στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Τρικάλων

Νέο χώρο απέκτησε μέσω …αναδιάρθρωσης το παιδιατρικό τμήμα στον χώρο των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Τρικάλων.
Σήμερα τελέστηκαν και τα …εγκαίνια του χώρου που βρίσκεται δίπλα από την κεντρική είσοδο των ΤΕΠ, εκεί όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν η Υδροθεραπεία και η οποία μεταφέρθηκε στο Τμήμα Φυσιοθεραπείας.
Την ικανοποίησή του, για την εξέλιξη αυτή, εξέφρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης, αναφέροντας πως «στόχος είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους Τρικαλινούς πολίτες» και πρόσθεσε πως «αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας και φυσικά του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή πτέρυγα ώστε τα παιδιά να μην βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τις μεγαλύτερες ηλικίες».
Από την πλευρά του ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας  Νέστορας Αντωνίου, σχολίασε πως « μόνο θετικά θα λειτουργήσει η αλλαγή» και διαβεβαίωσε ότι «θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση των υποδομών για την εύρυθμη λειτουργία των νοσηλευτικών Ιδρυμάτων»
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή