Τα νέα της πόλης

Εγκαινιάστηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της ΣΜΥ Τρικάλων

19 Oct 2017

Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα τα εγκαίνια.

Στα Τρίκαλα βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας που τέλεσε τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΣΜΥ.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη ΣΜΥ, στο παλιό Στρατολογικό Γραφείο και είναι πλήρως εξοπλισμένος.

Ο Σταθμός αποτελεί συνέχεια της προ 13 ετών έναρξης υλοποίησης του σχετικού προγράμματος για τα στελέχη του Στρατού και Μέλη οικογενειών Στρατιωτικών που υπηρετούν  στα Τρίκαλα, θα εξυπηρετούνται πλέον από τον εν λόγω Σταθμό.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, με παρόντες μεταξύ άλλων τους Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Αντιδήμαρχο Τρικκαίων Κώστα Ψύχο, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Μητσιούλη, τον Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Διοικητής της 1ης Στρατιά  Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, τον Διοικητή της ΣΜΥ Ταξίαρχο Δημήτρη Τσιπίδη.

«Ένα μπουκαλάκι νερό, μια μπύρα… κι ο λογαριασμός στον μαγαζάτορα»

«Ένα μπουκαλάκι νερό, μια μπύρα… κι ο λογαριασμός στον μαγαζάτορα»

Μικρή πράξη καλοσύνης σε συνεργείο της ΔΕΥΑΤ εξελίχθηκε σε παρεξήγηση — και η ευγένεια χάθηκε μαζί με τα παγάκια …
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Νέες αίθουσες για το Μουσικό Σχολείο Λάρισας

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Νέες αίθουσες για το Μουσικό Σχολείο Λάρισας

Αντικαθίστανται δύο ακατάλληλοι οικίσκοι με νέες αίθουσες διδασκαλίας – Παρέμβαση Κουρέτα …
Γεωργιάδης – Παπαστεργίου φέρνουν “βαθμούς” στο ΕΣΥ – Ψηφιακή αξιολόγηση από τους πολίτες

Γεωργιάδης – Παπαστεργίου φέρνουν “βαθμούς” στο ΕΣΥ – Ψηφιακή αξιολόγηση από τους πολίτες

Συνέντευξη Τύπου Γεωργιάδη – Παπαστεργίου για την ψηφιακή μέτρηση της εμπειρίας ασθενών …
Θεοί, μύθοι και καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας – Δράση «Όλα είναι θεϊκά»

Θεοί, μύθοι και καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας – Δράση «Όλα είναι θεϊκά»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση μυθολογίας για παιδιά – Νέα εκδήλωση στις 15 Ιουλίου …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.