Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εγκαινιάστηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της ΣΜΥ Τρικάλων

Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα τα εγκαίνια.

Στα Τρίκαλα βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας που τέλεσε τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΣΜΥ.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη ΣΜΥ, στο παλιό Στρατολογικό Γραφείο και είναι πλήρως εξοπλισμένος.

Ο Σταθμός αποτελεί συνέχεια της προ 13 ετών έναρξης υλοποίησης του σχετικού προγράμματος για τα στελέχη του Στρατού και Μέλη οικογενειών Στρατιωτικών που υπηρετούν  στα Τρίκαλα, θα εξυπηρετούνται πλέον από τον εν λόγω Σταθμό.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, με παρόντες μεταξύ άλλων τους Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Αντιδήμαρχο Τρικκαίων Κώστα Ψύχο, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Γιάννη Μπουτίνα, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Μητσιούλη, τον Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Διοικητής της 1ης Στρατιά  Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, τον Διοικητή της ΣΜΥ Ταξίαρχο Δημήτρη Τσιπίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή