Εγκαινιάστηκε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

Εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό το σχολικό κτίριο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας στην περιοχή του Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας.

Το κτίριο με προϋπολογισμό 2,6 εκ. ευρώ ολοκληρώθηκε με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, δίνοντας λύση στο πρόβλημα στέγασης των μαθητών της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται γι σύγχρονο σχολείο 1.500 μ2 σε μια έκταση 2,7 στρεμμάτων, με 10 αίθουσες, 6 διδασκαλίας και 4 εργαστηριακές, με πολυχώρο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αναρρωτήριο, χώρους υγιεινής και γραφεία για τους εκπαιδευτικούς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

«Το μήνυμα που στέλνουμε από την Καλαμπάκα είναι ότι η συνεργασία, η συνέργεια, η αμοιβαία συναντίληψη και η ενότητα, αποφέρουν στην τοπική κοινωνία έργα χρήσιμα, αποδοτικά και δημιουργικά», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κ. Αγοραστός.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν να κατασκευαστεί το κτίριο αυτό και κάλεσε όλους να το διαφυλάξουν και να το προφυλάξουν.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή