Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έγκλημα στη Μεσαρά Κρήτης. Φορτισμένη η ατμόσφαιρα έξω από το γραφείο του εισαγγελέα…

Το έγκλημα έχει παγώσει τη Μεσαρά της Κρήτης.

Στον εισαγγελέα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγήθηκε λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι, ο 27χρονος Ρουμάνος, που το βράδυ της Δευτέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο, στην αυλή του σπιτιού του στο Πετροκεφάλι Μεσαράς. Ως συνένοχος στη δολοφονία κατηγορείται ένας δεύτερος Ρουμάνος.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς συγγενείς του θύματος και η ατμόσφαιρα ήταν εμφανώς φορτισμένη, ενώ άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας βρίσκονταν στο σημείο υπό τον φόβο επεισοδίων. Φόβος που επιβεβαιώθηκε καθώς όταν ο 27χρονος έφτασε μπροστά από τα δικαστήρια οι συγγενείς του 39χρονου ξέσπασαν στη θέα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

«Φονιά» φώναζαν κάποιοι, άλλοι «γιατί» ενώ άλλοι απευθύνονταν στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν ώστε να μην φτάσουν κοντά στο δράστη, λέγοντας «αφήστε μας». Η ένταση που επικράτησε έξω από τα δικαστήρια ήταν μεγάλη, ωστόσο με την παρουσία των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων απεφεύχθησαν τα χειρότερα. Μόλις ο δράστης πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου, η μητέρα του θύματος λιποθύμησε στα σκαλοπάτια, σύμφωνα με το cretapost.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή