Εγκρίθηκε το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου του Δήμου Μετεώρων

 

Ύστερα από την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης του τελικού πίνακα αξιολόγησης των προτάσεων για το πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας είναι στην ιδιαίτερη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η πρόταση για το ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ εγκρίνεται με το ποσό των 1.844.872,07€.

Θεωρούμε ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία να γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα ανάπλασης σε μεγάλο κομμάτι της πόλης της Καλαμπάκας, πιο φιλικό προς τους πολίτες, επισκέπτες και με μεγάλες δυνατότητες αναπτυξιακής και εμπορικής εξέλιξης.
 
Το ΔΣ του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει
 

  •   Πάνω από όλα και κυρίως όλους τους συναδέλφους εμπόρους αλλά και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες που δέχτηκαν να συμμετέχουν και οραματίζονται μια μεγάλη αλλαγή στην πόλη προς όφελος όλων. Ήταν πραγματικά μεγάλο επίτευγμα που καταφέραμε αυτή τη συλλογικότητα, ώστε να δώσουμε το μήνυμα σε όλους μας, της από κοινού συμμετοχής και ευθύνης για την αναβάθμιση της πόλης μας.

  •   Το Επιμελητήριο Τρικάλων που ως Συνδικαιούχος στο πρόγραμμα, συμμετείχε άμεσα σε ότι του ζητήθηκε σχετικά με τα διαδικαστικά και τα προαπαιτούμενα του προγράμματος και της κατάθεσης της πρότασης.

  •   Την Συμβουλευτική Εταιρεία LEVERγια όλη την προσπάθεια και τη δουλειά που έγινε για την πρόταση καθώς και τη συνεργασία μας σε ιδιαίτερα πιεστικούς χρόνους.

  •   Τον Δήμο Μετεώρων που από την αρχή δέχθηκε να συμμετέχει ως Δήμος και ανέθεσε απευθείας τη μελέτη και ανάπτυξη της πρότασης στη συμβουλευτική εταιρεία ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρόγραμμα.

 
Το ΔΣ αφιέρωσε πολύ χρόνο, προσωπικό και μη, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που απέδωσαν οι προσπάθειές μας, στην πρώτη και πολύ σημαντική φάση της έγκρισης του προγράμματος.
 
Από εδώ και πέρα, χρειάζεται σωστός σχεδιασμός και πολλή δουλειά για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή υλοποίηση. Προσμένουμε από όλους καλή διάθεση και συνεργασία, ώστε να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το έργο με επιτυχία και να δούμε με το πέρας αυτού, τους τρόπους που θα το εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή