Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έγραψε σε «Ρε Ματζόρε» ο Τρικαλινός Κουτσαβάκης

Καλεσμένος στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Αταίριαστοι βρέθηκε ο Τρικαλινός καλλιτέχνης ρεμπέτικου τραγουδιού, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου ή αλλιώς ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης, που έγινε viral για τηλεοπτικές δηλώσεις του σχετικά με «κορωνοπάρτι» που έκανε, για να παίξει το «Ρε Ματζόρε» του και να παρουσιάσει το καινούργιο κομμάτι του.

«Δεν γίνεται κάποιος να μου απαγορεύσει να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή», είχε πει μεταξύ άλλων τότε αναφέροντας πως τους είχε «καρφώσει» ο πρωην της κοπέλας του.

Έτσι το «Ρε ματζόρε» του προκάλεσε ιντερνετικό ντελίριο και ο ρεμπέτης Θεσσαλονικιός το έκανε τραγούδι, με το οποίο αφηγείται με τον δικό του τρόπο την πανδημία και την ιστορία του. Το καινούργιο κομμάτι του λέγεται «Μ’ Απαγόρευσαν Ρε Μάγκες» και όπως ανέφερε στους Αταίριαστους προσπαθεί και εκείνος να ενημερώνει τον κόσμο με την δική του αλήθεια και με αντικειμενικό τρόπο.

Αστειευόμενος ανέφερε ότι βγήκε στην εκπομπή Αταίριαστοι για να τον δει και η μητέρα του που έχει να τον δει τρεις μήνες δίνοντας του χαιρετισμούς του. «Εδώ είμαι μάνα, οι κύριοι δεν μου έβαλαν να φάω πρωινό, ένα τσαγάκι και αυτό πήγα και το πήρα μόνος μου» είπε χαριτολογώντας.

«Στους στίχους μου μιλάω αντικειμενικά, δεν παίρνω θέση ούτε είμαι αρνητής του εμβολίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε πως κάνει επανεκτελέσεις τα παλιά και παραδοσιακά τραγούδια καθώς του αρέσει η παραδοσιακή μουσική.

Παράλληλα, ο Κουτσαβάκης σημείωσε ότι πλέον επικρατεί διχόνοια σε σχέση με τον εμβολιασμό και ανέφερε ότι νόσησε και ο ίδιος.

Αστειευόμενος ανέφερε ότι βγήκε στην εκπομπή των Αταίριαστων για να τον δει και η μητέρα του που έχει να τον δει τρεις μήνες δίνοντας του χαιρετισμούς του. «Εδώ είμαι μάνα, οι κύριοι δεν μου έβαλαν να φάω πρωινό, ένα τσαγάκι και αυτό πήγα και το πήρα μόνος μου» είπε χαριτολογώντας.

Οι στίχοι και το βίντεο του τραγουδιού του

Μ απαγόρευσαν ρε μάγκες
Να τα πίνω να γλεντω
Στις ταβέρνες δεν αφήνουν
Εγώ να τους τραγουδώ
Γιατί έτσι θεωρουνε
Μεταδίδω τον ιό
Δεν πειράζει θα το βρουνε
Απ’ τον ίδιο τον Θεό

Άφησαν τις τηλεοράσεις
Και τα πάνελ ανοιχτά
Λες και μας νοιάζει για να δούμε
Το δελτίο στις εφτά
Κι έχουνε φυλακισμένο
Όλον τούτο τον ντουνιά
Γιατι βλέπουνε τον κόσμο
Που ποτέ δεν αντιδρά

Τώρα άνοιξαν ρε μάγκες
Για να φέρουν τουρισμό
Και μας άνοιξαν με μέτρα
Και με φουλ περιορισμό
Κι αν τους κάνεις το χατίρι
Με τον εμβολιασμό
Θα σου δώσουμε ρε φίλε
150 ευρώ

ΣΚΑΙ

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή