Είδη πρώτης ανάγκης στο Νοσοκομείο Τρικάλων από το ΓΝ Πατρών

Σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφτηκαν εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Γ.Ν. Πατρών και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Γ.Ν Πατρών «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» Μιχάλης Στελλάτος και το Μέλος του Δ.Σ. του Γ.Ν. Πατρών και Γενικός Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ Χρήστος Σουργέλης προκειμένου να συνδράμουν προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης και να εκφράσουν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στους πληγέντες συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή μας.

Συναντήθηκαν με εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων του ΓΝ. Τρικάλων και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν σχετικά από τον Διοικητή του Γ.Ν. Τρικάλων Κωνσταντίνο Γρηγορίου.

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν. Τρικάλων θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους συναδέλφους του Γ.Ν. Πατρών «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ για την άμεση ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση τους γεγονός που χαρακτηρίζει το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους έχουν μάθει να επιδεικνύουν αλληλεγγύη, ανθρωπιά.

Ο Πρόεδρος Τσιμπίδας Ηλίας
Ο Γραμματέας Ρίζος Νικόλαος©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή