Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Είναι ώρα να συμμορφωθούν επιτέλους και οι Τσιγγάνοι

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Η ανυπακοή και η παραβατικότητα των Τσιγγάνων στη χώρα μας, πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή κι επιτέλους να συμμορφωθούν κι αυτοί, όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, γιατί το πράγμα έχει παρατραβήξει μαζί τους.

Δεν μπορεί ένας ολόκληρος λαός να έχει εκτός από δικαιώματα και υποχρεώσεις απέναντι στη χώρα, πλην των Τσιγγάνων, που έχουν μόνο δικαιώματα.

Είναι η μοναδική Ελληνική φυλή, που επιδίδεται συστηματικά και κατά πλειοψηφία στην παραβατικότητα και δεν μπορεί κανείς να τους συμμορφώσει και να τους επιβάλλει την τάξη και το νόμο.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει leader του εμπορίου ναρκωτικών και των παράνομων όπλων στη χώρα και δρουν ανεξέλεγκτα με δικά τους γκέτο, που είναι άβατα για τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Κι όταν υπάρξει κάποια από τις σπάνιες συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις του κράτους, παρεμβαίνουν οι αμαρτωλές και ύποπτες ΜΚΟ και εγκαλούν τη χώρα για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στις μειονότητες.

Τι πρέπει να γίνει λοιπόν; Να επιτρέψουμε να γιγαντώνεται το λαθρεμπόριο και η εγκληματικότητα και όποιας άλλης μορφής παραβατικότητα στις συγκεκριμένες μειονοτικές ομάδες και να κάνουμε τα στραβά μάτια για να μην κατηγορηθούμε για ρατσισμό;

Ρατσισμός είναι, όταν οι τσιγγάνοι επιτίθενται καθημερινά σε ανυπεράσπιστους υπερήλικες όπου τους σκοτώνουν, ή τους κακοποιούν προκειμένου να τους ληστέψουν.

Ρατσισμός είναι, να εξαιρούνται από την νόμιμη καταβολή φόρων, σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων, μόνο και μόνο γιατί είναι Τσιγγάνοι και δεν συμμορφώνονται με τους νόμους.

Ρατσισμός είναι, να πρωταγωνιστούν σε κάθε λογής λαθρεμπόριο και να δημιουργούν τα δικά τους εμπορικά γκέτο, που είναι άβατα για τις αρχές, μόνο και μόνο επειδή οπλοφορούν και είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τον οποιοδήποτε θελήσει να τους βάλει σε τάξη και να τους επιβάλλει το νόμο.

Ρατσισμός είναι, να γίνονται φορείς μόλυνσης, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των συμπολιτών τους, μόνο και μόνο επειδή αρνούνται να πειθαρχήσουν σε κανόνες και περιορισμούς που θέτει η πολιτεία για την υγεία όλων μας.

Ρατσισμός είναι, να υφίσταται μια ολόκληρη χώρα βασανιστικά την ανομία τους και να σου επιτίθενται οι επαγγελματίες υπερασπιστές των περιθωριακών και των μειονοτήτων, όταν λες τα πράγματα με τ’ όνομά τους.

Τώρα, τα κροκοδείλια δάκρυα του προέδρου των Τσιγγάνων της Θεσσαλίας δεν πείθουν κανένα, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε πως, αν δεν πάρουν όλοι τους το επίδομα των 800 ευρώ, το επόμενο βήμα τους για να επιβιώσουν είναι να βγουν στη ζητιανιά ή να κλέψουν.

Μα καλά και όλο αυτό τον καιρό που λαμβάνουν όλα τα επιδόματα, που δικαιούνται και που δεν δικαιούνται, δεν επιδίδονται πολλοί απ’ αυτούς στις προσφιλείς τους συνήθειες, της επαιτείας και της κλοπής;

Φυσικά και αν το δικαιούνται να το πάρουν. Αλλά ας μας πουν όλοι αυτοί οι Τσιγγάνοι, που πάνε στα κοινωνικά παντοπωλεία με τις BMW και τις Mercedes και φορτώνουν τις τσάντες με τα τρόφιμα που προορίζονται για τους άπορους, τη δικαιούνται αυτή τη βοήθεια και την παίρνουν ή παρανομούν, σε βάρος άλλων συμπολιτών τους που έχουν πραγματική ανάγκη;

Όμως η προκλητική ανοχή όλων μας τα τελευταία χρόνια απέναντι στις παραβατικές συμπεριφορές των Τσιγγάνων, τους έχει κάνει να πιστεύουν πως είναι στο απυρόβλητο και μπορούν να αρπάζουν ό,τι φτάνει το χέρι τους κι ό,τι δεν φτάνουν με το χέρι, θα το πάρουν με το πόδι, όπως έλεγαν οι παλιότεροι που τους γνώρισαν καλά, πάλι σε δύσκολες περιόδους.

Αυτό το αστείο πρέπει να σταματήσει κάποτε κι επιτέλους να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνουν νομοταγείς, αν θέλουν να έχουν δικαιώματα σ’ αυτό τον τόπο. Όσο για τα γράμματα που επικαλούνται ότι δεν ξέρουν, αρκεί να δει κανείς πόσα προγράμματα ακριβοπληρωμένα δεν έχουν γίνει ειδικά γι’ αυτή τη φυλή, προκειμένου να πάνε τα παιδιά τους σχολείο. Εκείνοι όμως τα στέλνουν μόνο με οικονομικό αντάλλαγμα και συνεχίζουν να τα στέλνουν σχολείο μόνο αν τους απειλήσεις πως θα σταματήσει η οικονομική βοήθεια. Οι περισσότεροι μόλις εξασφαλίσουν τα χρήματα, σταματούν τα παιδιά από το σχολείο, για να τα μάθουν τις γνωστές και προσφιλείς τους τέχνες.

Τις κρίσιμες αυτές ημέρες που όλοι κλεινόμαστε στα σπίτια μας για να προφυλάξουμε ο ένας τον άλλο, οι Τσιγγάνοι θέλουν να γυρνούν ανεξέλεγκτα στους δρόμους. Να σημειωθεί ότι είναι αυτοί που στην πλειοψηφία τους, δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής και είναι από τους πιο επικίνδυνους πληθυσμούς για να νοσήσουν και να διασπείρουν τον κορωνοϊό με ταχύτητα φωτός. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι διαμαρτύρονται δριμύτατα γιατί τους επιβάλουν περιοριστικούς κανόνες.

Είναι ώρα να καταλάβουν, ότι το κράτος δεν παζαρεύει με κανένα την υγεία και τη ζωή των πολιτών του. Τελεία και παύλα.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή