Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Είναι τρελοί οι νοσηλευτές στο Βέλγιο – Δεν έτρεξαν να χαιρετίσουν την πρωθυπουργό (βίντεο)

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου όλοι τρέχουν να χαιρετίσουν οποιονδήποτε δηλώνει …επίσημος, οι Βέλγοι νοσηλευτές, έδειξαν ότι μπορούν να ασκήσουν …κριτική, στους πολιτικούς της χώρας τους, όλοι μαζί ενωμένοι.

Το Βέλγιο καταμετρά 55.280 επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και 9.052 θανάτους.

Το νοσηλευτικό προσωπικό ενός νοσοκομείου στις Βρυξέλλες, επιφύλαξε «ψυχρή» υποδοχή στην πρωθυπουργό της χώρας Σοφί Βιλμές, γυρίζοντας τις πλάτες τους προς τα εκείνη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο μέτωπο της μάχης εναντίον της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Οι νοσηλευτές παρατάχθηκαν σε μια σειρά στην είσοδο του νοσοκομείου Saint Pierre στις Βρυξέλλες, όταν η Βιλμές έφθασε και της γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη, μόλις το κυβερνητικό όχημα εμφανίστηκε, στα πλαίσια διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις πόρων στα νοσοκομεία και για την έκδοση διαταγμάτων που θα μπορούσαν να τους υποχρεώσουν να εργάζονται, εφόσον το απαιτήσει η κρίση της Covid-19, γράφει ο βελγικός Τύπος.

«Οι πολιτικοί μας γυρίζουν την πλάτη συνεχώς μπροστά στις εκκλήσεις μας για βοήθεια», ανέφερε ένας νοσηλευτής, στο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTBF και επισήμανε ότι «Οι ομάδες είναι υποστελεχωμένες και το ποσοστό της υπερκόπωσης το αποδεικνύει».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή