«Είστε στ’ αλήθεια δίδυμοι;»

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό – ανάμεσα σε άλλους – επιφυλάσσουν οι διοργανωτές της 1η Πανελλήνιας Συνάντησης Διδύμων στα Τρίκαλα. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 δεν θα κληθούν να διαγωνιστούν απλώς οι πιο όμοιοι δίδυμοι, αλλά και οι πιο… ανόμοιοι!

Όπως είχε συμβεί στην παλιότερη ταινία του 1988 «Δίδυμοι» με τον Ντάνι ντε Βίτο και τον Αρνολντ ΣΒαρτζενέγκερ, όπου οι οργανικώς δίδυμοι ήταν εμφανισιακά εντελώς ανόμοιοι. Αυτός ο διαγωνισμός αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα, αφού έχουμε συνηθίσει τους πολύ όμοιους δίδυμους. Ταυτόχρονα, μια άλλη παράκληση των διοργανωτών είναι, οι δίδυμοι να έχουν και… dress code ανάλογο: ίδια ρούχα! Ώστε να φαίνονται και να ξεχωρίζουν στο πανέμορφο πάρκο Άη Γιώργη των Τρικάλων, που φιλοξενεί την πανελλήνια αυτή συνάντηση.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, ο Δήμος Τρικκαίων που στηρίζει ενεργά την εκδήλωση, προχώρησε σε πρόσθετες εργασίες στο πάρκο και, σε συνεργασία με τον υπό ίδρυση Σύλλογο Διδύμων Τρικάλων, εξετάζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνάντηση που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων. Μάλιστα, ήδη αποδίδει η προσπάθεια, τα ξενοδοχεία της πόλης να έχουν μειωμένες τιμές για τους επισκέπτες διδύμους των Τρικάλων το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Ήδη ο αριθμός των δηλωσάντων συμμετοχή αυξήθηκε αλματωδώς, ενώ είναι προτιμότερο, ο κάθε συμμετέχων να πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική του εγγραφή εδώ, ώστε να υπάρξει καλύτερη οργάνωση.

Στην όλη διοργάνωση μετέχει ενεργά η ομάδα των Εθελοντών Τρικάλων, ενώ ήδη τρικαλινοί και τρικαλινές ενισχύουν τη δραστηριότητα, με την αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου Τρικκαίων, την e-trikalaΑΕ να μεριμνά θέματα εστίασης.

Όλες οι δραστηριότητες θα αναρτηθούν συντόμως στο σχετικό ιστολόγιο, στη σελίδα στο Facebookκαι στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή