Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Είχε κρατημένη την …απόδειξη…

Δεν αποφεύγει την ταλαιπωρία συνεπής στις υποχρεώσεις του δημότης…

Την ώρα που η Δημοτική Αρχή Τρικάλων έχει …ξεθάψει κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας… παρελθόντων ετών που αμφισβητούνται ευθέως από τους φερόμενους ως παραβάτες, συνέβη αυτό που όλοι υποψιάζονταν ότι μπορεί να συμβαίνει.

Αποστολή κλήσης η οποία έχει πληρωθεί…

Η κλήση αυτή όμως, ήταν σχετικά «φρέσκια» πριν από κάτι μήνες και ο παραλήπτης Ν.Σ. είχε την απόδειξη ότι δεν είναι …ελέφαντας, την παρουσίασε και ξεκίνησε η …περιπέτεια του.

«Ουπς λάθος» η πρώτη αντίδραση των αποστολέων της κλήσης που ζήτησαν από τον παραλήπτη να συμπληρώσει αίτηση για να διαγραφεί το φερόμενο χρέος των 40 ευρώ, παρόλο που τους παρουσίασε την απόδειξη ότι την επόμενη ημέρα της βεβαίωσης της κλήσης, την πλήρωσε στον ίδιο Δήμο (20 ευρώ επειδή πληρώθηκε εντός 10ήμερου).

Η περιπέτεια βέβαια δεν σταμάτησε. Το υποτιθέμενο χρέος, δεν «σβήνει» έτσι απλά.

Πρέπει να αποφασίσει και το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων για την διαγραφή και όσο δεν παίρνεται η απόφαση το χρέος ισχύει και το 20σάρικο δεν επιστρέφεται στον νόμιμο δικαιούχο αλλά συνεχίζει να το κρατά ο Δήμος…

Αν δεν είχε κρατημένη την απόδειξη, θα πλήρωνε εκ νέου την κλήση (40άρι αυτή την φορά) με τους ..τόκους ταυτόχρονα…

Να είναι η μόνη περίπτωση είναι τόσο πιθανό να ξημερώσει αύριο με τον Ήλιο να βγαίνει από την …δύση και όποιος δεν κρατά αποδείξεις πληρωμής κλήσεων για …χρόνια  (αυτές που σβήνει το μελάνι της εκτύπωσης και δεν ξέρεις τι αφορά), απλά θα τις ξαναπληρώσει κάθε φορά που ο Δήμος θα θέλει …ρευστό και θα στέλνει τα σχετικά ειδοποιητήρια.

Και αν δεν τις πληρώσει, θα βεβαιωθούν στην Δ.Ο.Υ. τα ποσά και θα παρακρατηθούν μόλις εντοπίσουν τραπεζικό λογαριασμό του οφειλέτη…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή