Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκ νέου μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος o Θανάσης Λιούτας

Και η τρέχουσα κοινοβουλευτική θητεία, βρίσκει τον Τρικαλινό μας Βουλευτή να τοποθετείται με επιλογή του Πρωθυπουργού, εκ νέου στην Κοινοβουλευτική Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Ο ρόλος της Επιτροπής είναι πολύ σημαντικός στην κατεύθυνση της ενημέρωσης και της ανάλυσης όλων των νέων δεδομένων, γύρω από το κρίσιμο και βαρυσήμαντο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και της πρόληψης και αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης.

Κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική θητεία, ο Θανάσης Λιούτας ως μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής, κλήθηκε πολλάκις να αποτελέσει εισηγητής στις συνεδριάσεις, ενώ κάθε χρόνο λάμβανε μέρος στη σύνταξη της ετήσιας έκθεσης των πεπραγμένων και των συζητήσεων που είχαν προηγηθεί.

Στις εισηγήσεις του πάντα τόνιζε και εξηγούσε τη μεγάλη αναγκαιότητα των αρδευτικών, εγγειοβελτιωτικών και αντιπλημμυρικών έργων στον Νομό Τρικάλων, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση θα συνεχίζει να εργάζεται – αναφερόμενος όπως πάντα στα αναγκαία φράγματα στον Νομό Τρικάλων που η διαδικασία υλοποίησής τους πρέπει να επιταχυνθεί – βρισκόμενος σε συνεχή επικοινωνία και εργασία, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή