Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκαναν… τσακωτό μακρυχέρη στον Βόλο που είχε “σηκώσει” 16.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεων κλοπής και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από αλλοδαπό σε βάρος δύο Ελλήνων στην περιοχή του Βόλου. Το σχετικό δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας αναφέρει:

“Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ισάριθμων ημεδαπών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε ο δράστης διέπραξε τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:
το βράδυ της 19-08-2022 στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, εισήλθε σε σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε δύο τσαντάκια που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -3.850- ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα & το μεσημέρι 20-08-2022 στο Βόλο, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, προκάλεσε αρχικά φθορά σε ελαστικό Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ημεδαπού, με αποτέλεσμα την αναγκαστική στάθμευσή του και στη συνέχεια, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των -12.000- ευρώ, καθώς διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα”

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή