Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδίδεται οικοδομική άδεια για το Κέντρο Διημέρευσης ΑμεΑ της δωρεάς Δεληλίγκα

Εγγυήσεις από τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά ότι θα προχωρήσει η υλοποίηση του έργου

Το θέμα της δωρεάς της οικογένειας Δεληλίγκα με σκοπό τη δημιουργία Κέντρου Διημέρευσης και Φροντίδας ΑμεΑ στην πόλη των Τρικάλων συζητήθηκε κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων μετά από ερώτημα της μείζονος αντιπολίτευσης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νίκος Σακκάς, απάντησε ότι εκκρεμούσε η οικοδομική άδεια που εκδίδεται άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου καθώς τακτοποιήθηκαν διαδικαστικά ζητήματα που εμπόδιζαν την έκδοσή της μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για μια σημαντική δωρεά έκτασης για την περιοχή, με τον ίδιο τον δωρητή Μπάμπη Δεληλίγκα συχνά πυκνά να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις καθυστερήσεις της υλοποίησης των δεσμεύσεων των τοπικών αρχών για τη δημιουργία και λειτουργία του εν λόγω οργανισμού.

Με την έκδοση της άδειας, γίνεται ένα βήμα στο να “ξεκολλήσει” το έργο το οποίο αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της ζωής συμπολιτών μας με αναπηρία καθώς και των οικογενειών τους μιας και εκεί θα μπορούν να δραστηριοποιούνται αλλά και να έχουν πρόσβαση σε καθημερινή φροντίδα.

trikalanews
Author: trikalanews